Åbner også en ny blog

For ikke så lang tid siden offentliggjorte jeg, at jeg vil åbne en ny webshop med min kusine. Det er stærkt under opbygning og vi begynder forhåbentligt snart at kunne lave et salg. Men samtidig er jeg begyndt at lave en ny blog omkring træning såsom styrketræning og bodyduilding. Jeg har selv mange års erfaring indenfor træning, både som elite fodboldsspiller, men også bodybuilder. Selvom jeg ikke udøver det på et seriøst plan i dag, som jeg engang gjorde, så har jeg stadigvæk den fornødne viden omkring hvordan et trænings- og kostprogram sammensættets.

Besøg bloggen i dag!

Hvis du har lyst, så kan du klikke dig ind på Onlinetræner.dk. Her vil du kunne finde en masse artikler omkring, hvordan du på bedst mulig vis træner. Endvidere vil der i fremtiden komme online coaching og vi vil også ligge skræddersyet træningsprogrammer og kostprogrammer.

God torsdag til jer alle!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.