Vandkugler

Der er  mange forskellige dekorative muligheder, når du skal bruge vandkugler. Her kan du finde mere inspiration til brugen af vandkugler og hvordan du får det bedste ud af dem. 

Vandkugler er gode til forskellige typer af dekorationer

som tidligere skrevet, så er vandkuglerne super gode til forskellige typer af dekorationer. Derudover er de meget lette at have med at gøre. De er praktiske at håndtere, da de kun vejer meget få gram og de fylder stort set ingenting. Vandkugler har især et eksotisk udseende og er meget iøjnefaldende. Alle, der ser en vandkugle, vil tænke over, hvad denne besynderlige genstand egentlig er. Netop denne unikke evne kan du bruge til at tiltrække øjne på dine blomster og dekorationer.

Sådan kan du bruge dine vandkugler

  • Du kan bruge vandkuglerne som duftkugler på badeværelset i vandbadet.
  • Du kan bruge kuglerne som bordpynt.
  • Generelt som dekoration i hjemmet – steder som vindueskarmen.
  • Blomster, der er afskårne holder længere i vandperler.
  • Gode til stueplanter i stedet for jord.

Der er massere af muligheder

Det er kun fantasien, der sætter grænsen for hvor og hvordan du bruger vandkuglerne. De fleste har deres egne måder at bruge dem på.

De fleste bruger vandkugler til orkidéer

Netop orkidéer bruges ofte i flæng med vandkugler. Det er simpelthen spillet imellem vandkuglerne og orkidéerne er så super gode. Hvis du gør det på en god måde, så kan vandkuglerne også være yderst brugbare til orkidéer i forhold vandmængde.

Selvom at de fleste orkidéer ikke får meget vand i naturen, så kan blomsterne faktisk sagtens klare vanden fra vandkuglerne.

Er du i tvivl

Hvis du er i tvivl, så skriv en kommentar under her og spørg ad, om hvordan du kan bruge vandkuglen og eventuelt også hvorfor. Måske er der nogen, der kan svare og andre, der kan bruge dine gode råd. Mange af rådende på nettet af netop kommet fra de private hjem.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.